En fatboy saccosäck är inköpt!

fatboy saccosäckVi har några sådana på jobbet som vi får sitta i under rasten dock är det inte direkt någon som använder dem då man mer eller mindre inte vill anses som lat, märklig syn?

Men när jag är själv kvar på jobbet brukar jag faktiskt sitta lite i dessa saccosäckar och de är verkligen riktigt sköna och här om dagen tog jag med min sambo och mina barn till jobbet för jag skulle lämna en sak på jobbet. Det slutade med att vi knappt kom där i från då den äldsta knappt ville resa sig från saccosäcken och då bestämde vi oss för att beställa hem en via saccosäck och den kom nu igår.

Nu är ju frågan kommer stackars mamma få använda denna underbara säck någon gång för avkoppling? Det återstår att se i alla fall men förhoppningsvis nöjer sig sambon med den fåtöljen han själv fick välja ut när vi flyttade in.

Det är lite synd att de är så pass dyra för jag hade gärna haft två stycken här i huset, en vid TVn och så klart en inne i vårat läsrum men saccosäcken får för tillfället hålla sig i TV-rummet tillsvidare.

Det står på dock på Trädgård och design hemsida att de även går att använda utomhus? så nu i sommar blir det till att prova den ute i trädgården också med en trevlig bok eller något.

Nu i sommar har vi också planer på att hyra en stuga med några vänner två veckor i augusti och förhoppningsvis så blir det av denna sommaren då min väninna fick lite hälsobesvär förra året när vi tänkte hyra.

Det ska verkligen bli lite skönt nu när semestern kommer. Det ser jag verkligen fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *