Inga planer på att få fler barn, men…

gravid-igen

Jag var done trodde jag med att få fler barn men så klart har jag blivit gravid igen mot min vilja och antagligen är det mitt eget slarv som har orsakat det så nu får jag skylla mig själv?

Jag var ganska säker på att inte få fler barn då jag kände att det var tillräckligt jobbigt som det var nu men nu när jag har varit gravid nästan tre månader så börjar suget komma tillbaka måste jag säga. Tänkt vad saker och ting kan ändras för en så snabbt, som tur är så är man ju ganska medveten om att livet aldrig går som planerat och ju tidigare man förstår det ju enklare upplever man det.

Det tråkiga är att vi har sålt av de mesta bebisprylarna vi hade så som babygym, barnsäng och mycket annat så nu sitter jag och tittar på vad vi måste inhandla snarast då jag inte har någon lust att bränna massa semesterpengar när bebisen kommer. Det är lika bra att köpa det mesta nu medans man har pengar för det kommer ändå vara massa utgifter i sommar som t.ex. semestern.

Produkter jag nu har beställt är:

  1. Spjälsäng från pilagården
  2. Babygym från babygymmet
  3. Nappflaska Dr Brown från Apotea

Det är just nu det jag känner att vi ska ha fixat tills vidare, det är så klart fler saker som behövs men jag vill inte köpa precis allt för man vet aldrig vad som kan hända under en graviditet tyvärr. Men ju mer vi köper nu ju mindre behöver vi sen köpa i sommar innan födseln.

Bad news can also be good news

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *