Ska till Karlskrona!

glad-som-en-fågelVi ska i väg på föreläsning med jobbet nu nästa månad till Karlskrona och det ska både bli intressant men även roligt då det även blir lite skojs på kvällen efter arbetstiden. Vi ska ta in på hotell över natten så just nu sitter jag och letar efter ett passande hotell för mig och några av mina kolleger då vi tycker det lämpar sig bra att stanna över natten för jag har ingen lust att sätta mig i bilen och köra 20 mil direkt efter en heldags föreläsning.

Jag har ju varit i Karlskrona två till tre gånger innan och det är en riktigt trevlig stad faktiskt och där finns en restaurang som jag inte riktigt minns vad den heter men den maten de erbjuder är så himla gott. Stars and stripes heter nog restaurangen eller något liknande och det finns nära torget så om du är i krokarna så måste du prova den restaurangen. Riktigt bra mat där.

Men i alla fall nu måste jag fixa hotellet samt planera lite vad vi kan göra när vi väl är där och tydligen finns det VisitKarlskrona som listar alla evenemang nu detta året samt Mat & Nöjen så jag ska skriva ner lite vad vi kan göra där.

Jag hittade faktiskt en väldigt bra hemsida Hotell Karlskrona – lista som jag vill tipsa om för där listas alla hotell i Karlskrona. Nu ska jag bara försöka hitta ett hotell som håller ett relativt lågt pris men som ändå ligger nära centrum om inte annars får det blir lite utanför Karlskrona.

Nu ser jag verkligen fram emot att få komma hemifrån en / två dagar för jag känner att jag skulle kunna behöva det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *