Bloggandet har varit lite dött det senaste året

Usch jag skäms faktiskt lite nu när jag ser hur länge sen det faktiskt var jag bloggade, det är inte precis igår om vi säger så. Jag borde komma igång med mitt skrivande igen då det alltid har varit något som jag gillat och det är alltid bra att kunna föra någon form av dagbok.

Framförallt är det ganska kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man har gjort och så vidare, men det är också ganska skönt att kunna skriva av sig ibland då det skingrar tankar lite. Jag är också en person som tänker alldeles för mycket, så det är nog ganska nyttigt för mig att skriva av lite på ”pappret”.

Nu börjar äntligen julen närma sig och än så länge känner jag faktiskt ingen stress, kanske har det med att jag faktiskt har planerat lite i förväg när det kommer till julklappar. Julklappar började jag redan handla i September månad så nu har jag bara ungefär tre stycken kvar att handla, riktigt skönt…

Jag är så trött på julstressen varje år så detta året är det första som jag verkligen började ordna saker i tid. Det är inte meningen att man ska må dåligt för att man inte har handlat julklappar, det är helt sjukt hur hela jä*** julen kretsar runt presenter bara. Men det är verkligen skönt att äntligen vara ute i god tid för en gångs skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *