Jag handlar tydligen trädgårdsmöbler mitt i vintern

Bild från solsängar

Okej det kanske inte är speciellt vanligt att handla trädgårdsmöbler mitt i vintern, men det är farligt att titta på julklappar på nätet för man hittar alltid något man själv vill ha. Jag var inne på VidaXL och så lyckades jag hitta en solsäng som jag har tittat på förr, men denna gången var det på rea så jag var tvungen att slå till.

Min bästa vän har en solsäng med tak i trädgården och vi brukar alltid ligga i den när jag kommer på fika, dessa solsängar är så förbaskat sköna. Är det riktigt varmt ute så är det nästan obegripligt skönt att ligga där under solen, ganska skönt när där även är tak så man kan läsa bok eller liknande.

Det känns så fel att köpa en trädgårdsmöbel mitt i vintern, jag vill ju packa upp den för att provligga den men där är inte plats för den just nu. Jag ställer inte ut den heller nu när det är snö och allt, den bör nog ligga under presenning eller något i fall den ska ligga ute. Åhhh nu får det ju bli sommar snart.

Det är så typiskt att man ska hitta saker som man själv vill ha när man letar efter julklappar till familjen. Hade solsängen inte varit nedsatt så hade jag inte köpt den, men en solsäng i konstrotting samt med tak för under 2000 kronor är extremt billigt. Jag tycker de flesta solsängar är så himla dyra och har de tak så är de ännu dyrare och många gånger har kommit på att jag sitter och tittar på solsängar som kostar närmare 10 000:-. Helt galet.

Nu har jag bara två julklappar kvar till jul, en till min sambo sen en till mamma. Jag tror jag kommer fixa de sista julklapparna till nästa vecka för jag vill inte vara ute sista veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *