Precis varit på bio med sambon

För det första, GOTT NYTT ÅR! och hoppas ni alla får en riktigt bra fortsättning på 2017!

Idag var vi iväg på bio, utan barn! Det var faktiskt ganska så skönt om jag ska vara ärlig och ibland är det faktiskt skönt att vara barnfri. Barnen var hos svärmor så de hade garanterat kul, det tvivlar jag inte en sekund på.

Denna gången var det sambons val av film vilket så klart blev Star Wars, den enda filmen jag inte ville se i princip. Men det var en hel del action i den och det kändes inte alls lika nördig som de gamla filmerna gör. Jag tror jag har sett ettan av de tidigare filmerna för väldigt längesen, men det gick bra att se den nya faktiskt. Över förväntan kan jag lugnt säga även om jag aldrig skulle se om filmen då det inte riktigt är min typ av film.

Det känns faktiskt riktigt bra att komma igång med bloggandet igen, helt klart något som jag har behövt göra länge. Det är skönt att kunna skriva av sig lite plus det är ganska kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man har gjort förr. Det är inte riktigt som Facebook och så vidare, bloggandet känns mer seriöst på något sätt och det känns bara dumt att berätta för alla på Facebook om allt man gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *