2017 nya möjligheter, mera träning

Jag har kommit igång lite med min träning faktiskt och än så länge har jag bara varit ute på ett par löprundor och usch! Min kondition är helt förstörd känns det som och jag orkar bara springa ungefär 6-8 km innan min kropp sätter helt stopp.

Jag har fått låna min sambos stakmaskin nu ett par gånger också och har kört än så länge fyra pass av intervallträning. Redan nu märker jag skillnad på min kondition, om det beror på stakmaskinen eller mina löparrundor vet jag inte.

Om du inte vet vad en stakmaskin är så kan du läsa mer om dem på stakmaskiner.se. Min sambo åker ju Vasaloppet varje år så han köpte en stakmaskin som vi nu har nere i källaren. Denna maskin är brutal på alla tänkbara sätt och det går enkelt köra slut på sig själv på bara några minuter om man så vill. Enligt honom så är detta den bästa maskinen för att bygga upp styrka i överkroppen samt sin kondition.

Jag har än så länge bara kört fyra stycken intervallpass, men det ska bli intressant och se om han talar sanning eller inte. Jag vet hur snabbt jag var på löpning förr och kan jag komma upp på mina gamla tider igen med hjälp av den maskinen så är jag väldigt glad i alla fall.

Det hade verkligen varit kul att kunna komma upp på sina gamla löpartider igen, framförallt är det roligt att springa i grupp och då går det inte att springa milen på 2 timmar direkt.

Förhoppningsvis så lyckas jag underhålla all form av träning resten av 2017, sjukt enkelt att glida ur träningen i början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *