Allt om barn – snokis

barnJag har äntligen gått på mammaledighet då jag väntar mitt andra barn och då tänkte jag börja blogga lite om vad jag har lärt mig under resans gång och dela med mig om mina tricks samt tankar för er läsare. Förhoppningsvis vill någon vara med och diskutera mina tankar i kommentarsfältet! men det är inget måste om du bara vill följa min blogg.

Något jag tycker är roligt att diskutera är uppfostran för alla har sina idéer om vad som är rätt men ingen vet egentligen inte vad som verkligen är det bästa sättet även fast de tror att sin idé är bättre än andras. Jag har läst flera böcker om just uppfostran och det skiljer sig verkligen i olika sätt man bör uppfostra och det gäller speciellt hur man ska hantera sitt barn t.ex. vid läggning och när barnen skriker eller gråter. Jag hoppas vi kan diskutera lite om vad ni andra har för tankar om detta.

Jag kommer även blogga lite om vad jag inhandlar för prylar till mina barn samt varför jag gör det och nä jag är inte en typisk överkonsument som många andra, jag vill helst köpa något och ha en väldigt bra baktanke bakom det och inte vara köpa det för att det ”kan vara bra att  ha”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *