Längtar till våren, dags att dra i träningen?

withings pulseÄntligen kommer våren snart! Jag bara hoppas på att det blir en riktigt fin vår samt sommar detta året precis som det var förra sommaren. Förra året var det ju sol hela sommaren nästan med minimalt med regn och det var ju säkert flera år sen det var på det viset…

Jag har ju så klart gått upp några kilon denna vintern så nu börjar man ju känna att det är dags att dra i träningen innan det är försent… Men jag känner inte att jag har någon motivation just nu. Jag har sökt runt på nätet nu ett tag angående tips på hur man kan skapa träningsmotivation och det verkar som att många tipsar om att skaffa en stegräknare eller dylikt för att öka motivationen.

Det verkar som att man oftast behöver något som visar resultat för att öka motivationen och med en ordentlig stegräknare går det att få fram ganska så häftiga grafer med mera på datorn för att följa sin utveckling. Jag hittade lite bra information på Stegräknare och har kom fram till att jag nog ska beställa en Withings Pulse Stegräknare nu innan sommaren har kommit. Jag måste försöka komma ner 4-5 kilon nu innan det är dags att visa sig på stranden.

Sen måste jag också börja dra i trädgården och sätta nya plantor innan det är försent, hoppas mannen kan ta och hjälpa till lite detta året.

Nya trädgårdsmöbler är också något jag tittar just nu på och det lutar emot att köpa ett par stolar av märket konstrotting som verkligen har fina modeller. Vi får se om mannen går med på det men förhoppningsvis har man ett par härliga trädgårdsmöbler att sitta i till våren.