Ska till Karlskrona!

glad-som-en-fågelVi ska i väg på föreläsning med jobbet nu nästa månad till Karlskrona och det ska både bli intressant men även roligt då det även blir lite skojs på kvällen efter arbetstiden. Vi ska ta in på hotell över natten så just nu sitter jag och letar efter ett passande hotell för mig och några av mina kolleger då vi tycker det lämpar sig bra att stanna över natten för jag har ingen lust att sätta mig i bilen och köra 20 mil direkt efter en heldags föreläsning.

Jag har ju varit i Karlskrona två till tre gånger innan och det är en riktigt trevlig stad faktiskt och där finns en restaurang som jag inte riktigt minns vad den heter men den maten de erbjuder är så himla gott. Stars and stripes heter nog restaurangen eller något liknande och det finns nära torget så om du är i krokarna så måste du prova den restaurangen. Riktigt bra mat där.

Men i alla fall nu måste jag fixa hotellet samt planera lite vad vi kan göra när vi väl är där och tydligen finns det VisitKarlskrona som listar alla evenemang nu detta året samt Mat & Nöjen så jag ska skriva ner lite vad vi kan göra där.

Jag hittade faktiskt en väldigt bra hemsida Hotell Karlskrona – lista som jag vill tipsa om för där listas alla hotell i Karlskrona. Nu ska jag bara försöka hitta ett hotell som håller ett relativt lågt pris men som ändå ligger nära centrum om inte annars får det blir lite utanför Karlskrona.

Nu ser jag verkligen fram emot att få komma hemifrån en / två dagar för jag känner att jag skulle kunna behöva det.

Tydligen kommer där fler Fifty Shades filmer

kommer snartDet är ganska intressant att där kommer fler filmer för jag trodde ändå att det inte var så himla populärt som det har blivit men tyvärr så kommer inte nummer två nästa år utan det ser ut att bli 2017 som tidigast, källa IMDB. Det tråkiga är ju nu att man har fått upp suget efter första filmen och nu vill jag ju så klart också se resten av filmer men nu måste jag vänta mer än ett år tills jag kan se nästa.

Det kommer väl bli så att jag antagligen kommer läsa böckerna igen för att fylla ut tomrummet. Nä du så illa är det inte men visst vore det trevligt att se de två uppföljarna till denna underbara film.

Jag har känt mig lite nedstämd nu ett tag i och med hösten / vintern men nu äntligen börjar jag känna mig bättre nu när man kan känna att våren / sommaren är på väg i snabb takt. Det ska bli helt underbart när våren verkligen har kommit och jag ska verkligen passa på och njuta när det är varmt nog att sola lite på våren. Sitta i lä med en stor god kopp kaffe, det du…

Inga planer på att få fler barn, men…

gravid-igen

Jag var done trodde jag med att få fler barn men så klart har jag blivit gravid igen mot min vilja och antagligen är det mitt eget slarv som har orsakat det så nu får jag skylla mig själv?

Jag var ganska säker på att inte få fler barn då jag kände att det var tillräckligt jobbigt som det var nu men nu när jag har varit gravid nästan tre månader så börjar suget komma tillbaka måste jag säga. Tänkt vad saker och ting kan ändras för en så snabbt, som tur är så är man ju ganska medveten om att livet aldrig går som planerat och ju tidigare man förstår det ju enklare upplever man det.

Det tråkiga är att vi har sålt av de mesta bebisprylarna vi hade så som babygym, barnsäng och mycket annat så nu sitter jag och tittar på vad vi måste inhandla snarast då jag inte har någon lust att bränna massa semesterpengar när bebisen kommer. Det är lika bra att köpa det mesta nu medans man har pengar för det kommer ändå vara massa utgifter i sommar som t.ex. semestern.

Produkter jag nu har beställt är:

  1. Spjälsäng från pilagården
  2. Babygym från babygymmet
  3. Nappflaska Dr Brown från Apotea

Det är just nu det jag känner att vi ska ha fixat tills vidare, det är så klart fler saker som behövs men jag vill inte köpa precis allt för man vet aldrig vad som kan hända under en graviditet tyvärr. Men ju mer vi köper nu ju mindre behöver vi sen köpa i sommar innan födseln.

Bad news can also be good news