2017 nya möjligheter, mera träning

Jag har kommit igång lite med min träning faktiskt och än så länge har jag bara varit ute på ett par löprundor och usch! Min kondition är helt förstörd känns det som och jag orkar bara springa ungefär 6-8 km innan min kropp sätter helt stopp.

Jag har fått låna min sambos stakmaskin nu ett par gånger också och har kört än så länge fyra pass av intervallträning. Redan nu märker jag skillnad på min kondition, om det beror på stakmaskinen eller mina löparrundor vet jag inte.

Om du inte vet vad en stakmaskin är så kan du läsa mer om dem på stakmaskiner.se. Min sambo åker ju Vasaloppet varje år så han köpte en stakmaskin som vi nu har nere i källaren. Denna maskin är brutal på alla tänkbara sätt och det går enkelt köra slut på sig själv på bara några minuter om man så vill. Enligt honom så är detta den bästa maskinen för att bygga upp styrka i överkroppen samt sin kondition.

Jag har än så länge bara kört fyra stycken intervallpass, men det ska bli intressant och se om han talar sanning eller inte. Jag vet hur snabbt jag var på löpning förr och kan jag komma upp på mina gamla tider igen med hjälp av den maskinen så är jag väldigt glad i alla fall.

Det hade verkligen varit kul att kunna komma upp på sina gamla löpartider igen, framförallt är det roligt att springa i grupp och då går det inte att springa milen på 2 timmar direkt.

Förhoppningsvis så lyckas jag underhålla all form av träning resten av 2017, sjukt enkelt att glida ur träningen i början.

Precis varit på bio med sambon

För det första, GOTT NYTT ÅR! och hoppas ni alla får en riktigt bra fortsättning på 2017!

Idag var vi iväg på bio, utan barn! Det var faktiskt ganska så skönt om jag ska vara ärlig och ibland är det faktiskt skönt att vara barnfri. Barnen var hos svärmor så de hade garanterat kul, det tvivlar jag inte en sekund på.

Denna gången var det sambons val av film vilket så klart blev Star Wars, den enda filmen jag inte ville se i princip. Men det var en hel del action i den och det kändes inte alls lika nördig som de gamla filmerna gör. Jag tror jag har sett ettan av de tidigare filmerna för väldigt längesen, men det gick bra att se den nya faktiskt. Över förväntan kan jag lugnt säga även om jag aldrig skulle se om filmen då det inte riktigt är min typ av film.

Det känns faktiskt riktigt bra att komma igång med bloggandet igen, helt klart något som jag har behövt göra länge. Det är skönt att kunna skriva av sig lite plus det är ganska kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man har gjort förr. Det är inte riktigt som Facebook och så vidare, bloggandet känns mer seriöst på något sätt och det känns bara dumt att berätta för alla på Facebook om allt man gör.